"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Jucării pentru toate vârstele

luni, 20 iunie 2016

Jucării pentru toate vârstele

Deși am 23 de ani, tot m-aș juca. În interiorul meu zace un copil care se bucură mereu când vede un urs de pluș, un elicopter, o mașină cu telecomandă sau altele.
Am intrat pe un site cu mai multe categorii de articole, iar prima categorie pe care am intrat a fost jucării. :D

Chiar pe prima poziție era un avion cu telecomandă. Când eram eu mică nu îmi amintesc să fi existat asemenea jucării. Probabil de aceea, vreau să le am acum, la 23 de ani. :D Îmi imaginez deja că sunt pe un loc întins, unde pot „pilota” avionul așa cum vreau eu.

Mi-a mai atras atenția o dronă. Cine nu și-ar dori o dronă? Dacă există cineva, vă rog să îmi lăsați comentariu. :)) Mi se pare una dintre cele mai tari invenții.
Tot în categoria jucării mai găsim camioane cu telecomandă, excavator cu telecomandă și multe modele de mașini cu telecomandă. Cred că o astfel de jucărie ar fi un cadou perfect pentru un pitic, dar nu numai. 


Voi ați mai fi tentați/tentate să vă jucați cu astfel de jucării?
XOXO!


2 comentarii:

  1. Vom ramane mereu copii :)
    Si mie imi plac jucariile, sa stii. Chiar ii ziceam sotului ca abia astept sa am copii ca sa le iau jucarii si sa ma joc cu ei :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. haha :)) și la mine este asemănător. Ori de câte ori văd o jucărie, zic că abia aștept să am copii ca să le iau jucării și să mă joc și e cu ele :D

      Ștergere