"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Lentilele de Halloween – accesoriul perfect pentru o seara speciala

duminică, 18 octombrie 2015

Lentilele de Halloween – accesoriul perfect pentru o seara speciala

Lentilele de contact fac parte din viata noastra de aproape 100 de ani. In tot acest timp, progresele si avansul tehnologic au permis ca toata lumea sa isi poata permite o pereche de lentile de contact.

Lentilele de contact, la fel ca si ochelarii, sunt folosite pentru a trata anumite afectiuni, ca astigmatismul, miopia sau hipermetropia sau strict estetic, pentru schimbarea culorii ochilor.  
Lentilele de contact pentru Halloween
Lentilele de contact pentru Halloween au fost si sunt cea mai buna si ieftina metoda de a duce costumul de Halloween la un alt nivel. In general, lentilele de contact pentru Halloween sunt lentile moi, flexibile, fabricate din hydrogel, ingredient care permite trecerea oxigenului spre cornee.

Cum functioneaza lentilele de contact pentru Halloween?

Lentilele pentru Halloween au o nuanta opaca, pentru a masca complet culoarea naturala a ochilor si sunt disponibile intr-o larga varietate de modele si culori dramatice. Centrul lentilei de contact care acopera pupila este foarte clar pentru a permite vederea. Cele mai multe lentile de contact cosmetice acopera doar partea colorata a ochilor (irisul), dar exista si lentile de Halloween, denumite sclerale, care acopera atat irisul cat si partea alba a ochiului (sclera), pentru a crea un look cu adevarat infricosator.





Sunt lentilele de contact pentru Halloween sigure?

Odata cu cresterea in popularitate a lentilelor de contact cosmetice, multe persoane isi pun intrebarea daca acestea sunt sigure. Este distractiv sa iti pui un costum de Halloween si sa il completezi cu o pereche de lentile de contact cosmetice, dar cu siguranta ca nu iti doresti sa iti afecteze vederea. Poti purta fara teama lentile de contact de Halloween, atat timp cat le folosesti conform instructiunilor si le achizitionezi de la un distribuitor autorizat.
Lentilele de contact cosmetice necesita acelasi nivel de ingrijire si atentie ca lentilele pe baza de prescriptie. Lentilele trebuie sa se potriveasca perfect pe ochi, trebuie sa fie depozitate in mod corespunzator si trebuie sa se respecte regulile generale de igiena, precum spalatul pe maini cu sapun inainte de folosire, folosirea unui gel special, etc.
Daca te-ai hotarat, ca in acest an, de Halloween, sa porti o pereche de lentile de contact cosmetice,  fa o vizita magazinului online Conga.ro si vezi ce tip de lentile de contact de Halloween ti-ar placea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu