"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Pantaloni pentru barbati la moda in 2016

miercuri, 20 aprilie 2016

Pantaloni pentru barbati la moda in 2016


Daca o femeie are de ales intre o pereche de pantaloni si o fusta, atunci cand vine vorba despre barbati, acesta nu are ce sa aleaga. Din acest motiv, pantaloniii sunt obiectul vestimentar indispensabil barbatilor, indiferent ca vorbim despre pantaloni sport, pantaloni
 trei sferturi, sau oricare alt tip de pantaloni. Deoarece este un obiect vestimentar indispensabil, barbatii trebuie sa stie tot timpul ce pantaloni sunt la moda, astfel incat sa afiseze o tinuta vestimentara cat mai placuta si mai confortabila. Pentru a oferi un mic ajutor in acest sens, haideti sa vedem care sunt pantalonii care in anotimpurile ce urmeaza sunt la moda.

Pentru ca din ce in ce mai multi barbati imprumuta practici feminine, ma refer la pensatepilat, tratamente faciale, etc, specialistii din domeniul vestimentar spun ca in acest an, pantalonii mulati vor fi printre pantalonii favoriti ai barbatilor. Confectionati din fibre sintetice si bumbac, acest tip de pantaloni ofera datorita modului in care sunt croiti, lejeritatea oferita de pantalonii de treining.
Barbatii mai nonconformisti vor purta in acest an pantaloni trei sferturi croiti clasic. Acest tip de pantaloni se adreseaza in principal barbatilor care merg la sala, deoarece prin intermediul acestui tip de pantaloni, vei iesi in evidenta nu doar prin modul in care iti sta cu acesti pantaloni, ci si datorita gambelor bine lucrate la sala de forta. Iar daca acesti pantaloni sunt si de firma, atunci cu siguranta ca vei face senzatie. Un mic pont, in acest an se poarta imbracaminte Tommy Hilfiger. Pentru ca nu doar barbatii trebuie sa poarte obiecte vestimentare de firma, atunci cand vrei sa faci un cadou femeii din viata ta, poti achizitiona pantofi pe answear.
Pentru ca stim deja ca moda se reintoarece, atunci cand vine vorba despre pantaloni la moda in acest an, unul din locurile fruntase este ocupat de pantalonii cu turul lasat. Chiar daca la prima vedere, acestia sunt destul de ciudati, confortabilitatea acestora este principala calitate.
Pantalonii cu imprimeu camuflaj se numara si ei printre pantalonii aflati la moda in acest an.
Spre deosebire de pantalonii cu imprimeu camuflaj din anii precedenti, cei de anul acesta vin cu doua noutati. Elasticitatea acestora precum si designul plin de taieturi, sunt noutatile pe care le ofera acesti pantaloni in acest an.
Acestea sunt din punctul meu de vedere cele mai importante tipuri de pantaloni care anul acesta vor fi la moda. 
Voi ce tipuri de pantaloni purtati? Care sunt la moda, sau o pereche de pantaloni care desi nu e la moda e foarte confortabila?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu