"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Jocuri gratis online

miercuri, 30 martie 2016

Jocuri gratis online

Salutare!
Azi a fost o frumoasă zi de primăvară. 
Din păcate am avut cursuri de la 8 la 16 și nu am putut să mă bucur de vremea călduroasă așa cum mi-ar fi plăcut.
Odată ajunsă acasă am aprins laptopul. După ce am verificat facebook-ul(cum facem toti :D ) și e-mailul am intrat să mă joc. Voi vă mai jucați? Eu recunosc că încă sunt copil și îmi place să mă mai joc atunci când am timp liber. 

Am intrat pe un site cu jocuri gratis online.  Am intrat în categoria jocurilor de make-up și am găsit jocul cu fata de mai sus. A fost nevoie să o pensez, să îi curăt fata, să o dau cu corector, să îi aplic o mască, cam ce face orice fată in mod normal dimineața. 
În principiu gășiți jocuri pentru copii. Acestea sunt structurate pe categorii, așa că este simplu să găsești jocurile care îți plac.
Există jocuri pentru toți copiii. De exemplu:

  • Pentru fete: Barbie, makeup(pe care intru să mă joc și eu :)) ), despre dragoste, bucătărie, Frozen(o machiază pe Elsa), jocuri cu prințese, coafură, flori, fashionm Hannah Montana etc
  • Pentru băieți: cu biciclete, baschet, Atv-uri, Batman, Minioni, fotbal, skateboard, bombe, drifturi, elicoptere, împușcături, Iron Man etc
Ce îmi place pe GoKids este că există și alte categorii
De exemplu pot citi horoscopul atunci când mă joc. Nu că aș crede, dar mă mai amuz. :))
O altă categorie prezentă pe site este cea a bancurilor. Este împărțită în bancuri scurte, lungi sau întrebări-răspuns.
Cel mai mult îmi place că au și secțiuni speciale pentru micii intelectuali. Aceștia pot citi povești online(Amintiri din copilărie), poezii scrise de mai mulți poeți.
Am găsit și curiozități despre animale
Știați că fosilele pinguinilor descoperite arata ca acestia sunt pe pamant de aproape 60 milioane de ani? Dar că dungile tigrilor sunt unice la fiecare membru in parte si cu ajutorul lor se face identificarea, cum se intampla la oameni cu amprentele? Sunt o mulțime de astfel de curiozități. 
Pentru stimularea inteligenței intrapersonale există o categorie de citate care aparțin celor mai celebri oameni. Le văd potrivite și pentru noi, cei mai mari. Nu strică niciodată să reflectăm asupra lumii. 
Câteva exemple:
  1. Important este să nu te oprești niciodată din a-ți pune întrebări.-Albert Einstein
  2. Mi-e teamă de ziua în care tehnologia va fi mai importantă ca relațiile interumane. În lume va exista o generație de idioți.
  3. Dacă nu poți explica ceva unui copil de șase ani, atunci nici tu nu ai înțeles.

Dacă aveți vreun pici pe acasă vă recomand acest site pentru el. Sunt convinsă că va fi încântat de jocurile și poveștile de pe site.

XOXO! 

3 comentarii: