"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Produse terminate #3

luni, 8 februarie 2016

Produse terminate #3

Hey there!
Ce faceți? Ce produse ați mai devorat? În ultimul timp am ținut cont să nu mai arunc produsele și le-am pus bine special pentru postarea aceasta. 

 A, nu știu ce s-a întâmplat, dar pozele au ieșit puțin ciudat. Deși când le-am făcut mi s-au părut ok, cand le pregăteam pentru postare am observat că sunt puțin aiurea. 

Am produse pentru baie/duș, pentru păr și îngrijirea tenului.
Și ca să nu o mai lungim, zic să începem parada produselor terminate.


Am terminat un gel de duș de la Cien din Lidl cu cocos. L-am folosit și ca spumant și a făcut o treabă bună.
Spumantul cu violete de la Avon a fost super. Face atâta spumă. Din păcate l-am terminat foarte repede. 

În ultimul timp, în special de când m-am tuns scurt, părul meu a luat-o razna. Se îngrașă foarte repede, la două zile. Înainte stăteam și o săptămână și nu se îngrășa. Unde mai pui că am și scalpul foarte sensibil și mi se face mătreață. Probabil pentru că am purtat fesuri, nu știu. Ideea e că am apelat la Head&Shoulders, șamponul cel mai urât de mine pentru că îmi termină ochii la fiecare baie. Mi se înroșesc ca un rac. :)) Parcă s-a mai îmbunătățit situația, dar încă nu mă pronunț.


Am terminat și balsamurile astea. Despre cel de la Cien am scris aici. Cel de la Garnier a fost ok, dar nu nemaipomenit. Dar acum nu mai am nevoie de balsam, pentru că am părul scurt și nu se mai încurcă. 
La categoria îngrijirea tenului am terminat gelul demachiant de la Oriflame din gama Optimals. Are pompiță, iar acest lucru a facilitat folosirea lui. demachiază delicat și în profunzime. Are un miros subtil. Îl recomand.
Am terminat și spuma de curățare de la Nivea despre care am vorbit aici și aici.
Am folosit pănâ la utlimul strop crema de la Clean&Clear pentru îndepărtarea punctelor negre. Exfoliază ușor. Nu lasă peliculă grasă, are și un preț bun. Eu am găsit-o în Kaufland.

Cam acestea sunt produsele pe care am reușit să nu le arunc după ce le-am golit. :))
Ați folosit ceva din cele de mai sus?
Xoxo, Sem!

6 comentarii:

  1. Cum ti s a parut demachiantul de la Oriflame , se merita , eu de mult vreau sa l cumpar pentru ca am cremele de zi si de noapte din aceasi gama dar nu stiu ce sa fac , daca sa mi iau si demachiantul si toner-ul , tu ce ma sfatuiesti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai știu dacă am avut și tonerul, dar demachiantul mi s-a parut chiar bun. Demachia foarte bine, nu mi-a uscat tenul, miris subtil... l-as mai cumpăra.

      Ștergere
    2. la spuma nivea tot oscilez...o vreau, dar parca nu suficient. in materie de spumante, ultima oara am avut unul cu mango de la avon. era delicios!!!

      Ștergere
    3. Dacă ai DM îți recomand gelul de curățare de la Balea. Mi se pare mult mai bun decât spuma de la Nivea și la un preț de 2-3 ori mai mic. Kiss!

      Ștergere
    4. Am inteles mersi mult :* , am avut si eu spuma de la nivea dar pe cea roz si desi era pentru ten uscat mai mult imi usca tenul plus ca simteam ca nu face nimic

      Ștergere
    5. Uneori cred ca produsele Nivea sunt supraestimate. Dar depinde de noi dacă le cumpăram sau nu. :*

      Ștergere