"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Our brand is crisis (2015)

vineri, 26 februarie 2016

Our brand is crisis (2015)

Este vineri, așa că este timpul pemtru o recomandare de film. 
Zilele trecute am vizionat Our brand is crisis, un film bazat pe documentarul lui  Rachel Boynton.
În plin-plan este  lupta pentru scaunul de președinte din Bolivia.


Faimoasa Sandra Bullock, una dintre actrițele mele preferate, o interpretează pe Jane Bodine,  expertă în planificarea campaniilor electorale.  Deși se retrăsese din meserie din cauza unui incident care s-a terminat cu o sinuciderere, Jane preia un candidat foarte jos în sondaje, Castillo.

În Bolivia da peste rivalul sau, care se ocupa de un alt candidat la președinție foarte sus în sondaje. 

Bodine se ambiționează și da tot ce este mai bun ca sa câștige alegerile clientul sau. Apelează la jocuri murdare și reușește sa învingă. Ajuns președinte, Castillo nu tine cont de părerea poporului și apelează la FMI pentru obținerea de fonduri.

 Lumea iese în stradă sa protesteze. Bodine, în drum spre aeroport iși da seama ca a ajutat omul nepotrivit când vede mulțimea și se hotărăște sa rămână în Bolivia sa protesteze alături de ceilalți. 

 Cred ca filmul prezinta realitatea dură  prin care trecem in fiecare campanie electorala. Ni se promit atâtea lucruri, ca in final sa realizam ca mereu vom fi pe cont propriu si nu trebuie sa inghitim minciunile candidatilor. Filmul este unul ușor, amuzant și numai bun pentru o seara în care vreți sa va relaxați. 
Dacă ai văzut filmul, îți recomand:


Tu ce filme îmi recomanzi?
 XOXO!

5 comentarii: