"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Trucuri

luni, 18 ianuarie 2016

Trucuri


Hello!
M-am gândit la o noua categorie de articole pe care nu le-am mai abordat. Voi încerca, din cand in cand sa mai strecor pe blog cate un articol care sa conțină trucuri care ne sunt de ajutor in viata cotidiană.
Voi folosi ca surse Pinterestul si alte site-uri asemănătoare.
Iată si primul articol de acest gen.

Vi s-a întâmplat vreodata sa va cadă un nasture cand nu erați acasă? De multe ori când mă îmbrăcam am observat ca unii nasturi abia se mai țin în ațe,  dar îmi ziceam ca doar nu vor cădea tocmai azi. Uneori se întâmpla inevitabilul și mă întorceam cu nasturii în buzunar,  dacă aveam noroc. 
 Ei bine, ca sa nu mai avem astfel de probleme, solutia este sa aplicăm lac simplu de unghii pe nasture. Astfel ața ramane lipită si sansele sa ne trezim fără nasturi sunt mici.

Sursa: Pinterest

Ce puteti face dintr-o rachetă de tenis? Un suport pentru cerceii lungi. Da, luati pur si simplu cerceii si ii agățați in plasa rachetei, apoi o puteti pune pe un perete. Este un super truc pentru a nu mai rătăci perechile de cercei si in plus, arata chiar foarte bine.


Sursa: Pinterest

 Aveti haine colorate si nu le puteți purta din cauza transpirației excesive?  Cineva a avut o super idee si s-a gândit la aceasta problema. Lipiti pe maneca tricoului, camasii etc un protejslip, jumatate pe maneca, jumatate pe partea interioara. Acesta va absorbi transpirația si nu veti mai avea probleme.

Sursa: Pinterest


Ati pus in practica vreun truc de mai sus?


3 comentarii: