"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Ce aplicații folosesc cel mai des

sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Ce aplicații folosesc cel mai des

Hei!

Azi vreau să vorbim despre aplicațiile din telefon. Mi-am dat seama de importanța lor în urmă cu vreo trei săptămâni când mi s-a stricat telefonul. Exact înainte de Crăciun. Cât a fost la reparat am primit un alt telefon, un jăfuleț, care abia se mișca și îmi provoca nervi ori de câte ori îl vedeam. Nu am putut instala mai nimic pe el fiindca nu făcea față. Pur si simplu nu coopera cu mine. :)) Să vă mai zic că mi s-a stricat si laptopul în acelasi timp? Nu m-ati crede. :)) Acum când mi-am recuperat telefonul, am constatat că mi-au șters ăia de la Samsung tot ce aveam pe el, deși problema era de la slotul pentru încărcare. Mi l-au și zgâriat, am avut un șoc când l-am ridicat de la Vodafone și l-am văzut în halul ăla. Am o vorbă: ”aia e”. Așa am zis și acum: decât să le zic celor de la Vodafone că mi-au zgâriat telefonul  cât a fost la reparat si sa mi-l oprească iar vreo două-trei săptămâni, mi-am zis aia e. Stau cu el așa zgâriat, decât cu alte sărăcii.

Aplicațiile carora le-am simtit cel mai tare lipsa sunt următoarele: 

  1. Instagram:  Cât mi-a lipsit în perioada asta... La început luam telefonul-jaf să verific instagramul până a început să se blocheze și a fost nevoie să îl dezinstalez. Nu am mai putut posta nimic, nu am mai văzut ce au mai postat persoanele pe care le urmăresc... m-am simțit ruptă de realitatea mea. :)) Acum sunt back și pregătită să recuperez. Așa că vă invit să îmi dați follow aici.                                                                            
                                     
  2. Pinterest: Sau aplicația unde m-aș putea pierde cu orele fără să îmi dau seama. Ori de câte ori mă trezesc dau o raită pe pinterest să îmi  iau doza de inspirație.  Sunt postate poze din toate domeniile, încât găsești mereu ceva interesant.                                                                                              
                          
  3. VirtualCards: Este o aplicație utilă, necesară în zilele noastre. Cum am instalat-o în telefon, cum am scos toate cardurile pe care le purtam zilnic în portofel. Și cum noi, fetele, avem carduri la 100 de magazine/farmacii/etc cred că cine a inventat aplicația a fost un geniu. Ne-a scutit de scotocit după carduri prin geantă.

Voi ce aplicații folosiți?
Xoxo, Sem!




4 comentarii:

  1. Sa stii ca fix asta mi s a intamplat si mie cu telefonul chiar inainte de Craciun (ce coincidenta) problema la mine a fost ca mi s a virusat si noroc ca mai aveam un telefon tot asa mai mic un vodafone smart mini ,care merge foarte greu pentru ca nu avea decat un giga memorie si nu puteam instala prea multe .Eu decat sa l dau la reparat (nici numai aveam garantie) am preferat sa l iau altu si acum m am invatat minte numai am decat :Facebook , You tube , Instagram , Snapchat si Photo grid pe care il folosesc pentru pozele de pe blog si inca un program pentru back up .Eu sunt obsedata de instagram si snapchat .Ps:Sa nu cumva vreodata sa instalegi jocul Cookie Jam pe telefon ca e jale , eu asa mi am bulit telefonul.Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost surori de suferință :)) l-am dus în garanție fiindcă telefonul nu are nici jumătate de an, dar si-au cam bătut joc.
      O sa țin minte sa nu instalez Cookie Jam. Pupici!

      Ștergere
    2. Asa i, eu celalalt telefon il aveam din mai anul asta dar am zis ca la cati bani am bagat in el ca am mai avut si alte probleme cu el am zis mai bine iau altu , pupici

      Ștergere