"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Serial: Fringe

luni, 16 noiembrie 2015

Serial: Fringe

Salutare!
Stiu ca va plac serialele. Iar in aceasta perioada parca doar am sta in casa si ne-am uita la filmele sau serialele preferate. Nu-i așa?
Un serial pe care l-am văzut acum ceva timp dar care mi-a plăcut foarte tare este Fringe.




Are 5 sezoane și a fost filmat in perioda 2008-2013.
Este un serial american sci-fi, mistery și drama.
Personajele principale sunt:
  •  Olivia Dunham(Anna Torv)
  •  Peter Bishop(Joshua Jackson) 
  • Dr. Walter Bishop(John Noble)
În prim-plan se află o echipa FBI, din divizia Fringe, care investighează fenomene inexplicabile si misterioase.
Pentru mine a fost genul de serial care m-a tinut treaza nopti intregi si nu m-a lasat sa ies din casa pana nu l-am terminat.
Incepe usor timid, dar pe parcurs devine extrem de interesant si episoadele se leaga foarte bine.
Deși nu cunoșteam actorii din acest serial, nu imi amintesc sa ii mai fi vazut, m-au facut sa ii admir prin prestatia lor excelenta. Cu fiecare episod pe care il urmaream m-au facut sa le descopar talentul si carisma.
Povestea de dragoste dintre Olivia si Peter se împletește cu confuzul si genialul dr. Walter Bishop. Mi s-a parut ca a facut un rol incredibil si este clar favoritul meu.
Stiinta si povestile din Fringe se intrepatrund perfect plimbandu-ne prin universuri paralele, paranormal, anomalii stiintifice si teoria conspiratiei, reusind sa captiveze interesul si celor mai sceptici.
In concluzie, este un serial reusit si tare mi-ar fi placut sa mai scoata sezoane. Va recomand sa urmariti cateva episoade sa vedeti daca va atrage!

Un comentariu:

  1. Nu stiu cum mi-a scapat serialul asta :( imi plac toate serialele/filmele cu detectivi, cu mister.. Sigur o sa-l vizionez.. Ms pt pont :)

    RăspundețiȘtergere