"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Haul: Avon, Oriflame, Ladys şi metrou :))

miercuri, 18 noiembrie 2015

Haul: Avon, Oriflame, Ladys şi metrou :))

Salutare si bine ati (re)venit pe blogulețul meu.
Azi mi-am propus să vă arat ce mi-am luat in ultimul timp. Nu imi place sa fac postari lungi, asa ca imediat ce se aduna cateva produse noi incerc sa fac rapid o postare cu ele.
Prin urmare, o sa va arat ce mi-am mai comandat de prin anumite cataloage su nu numai.

  • Sa incepem cu Avon.

Au trecut vreo doi ani de cand nu am mai comandat de la ei. Produsele mi se par ok, doar ca nu am avut vreun reprezentant sa imi arate catalogul si sa stau eu sa dau comanda nu mi-e asa comod.
Dar iata ca anul asta am noroc la master de o colega care colaboreaza cu ei si am acces la catalog de acum. Yeeey.
De data asta mi-am luat o masca de fata de la Planet Spa şi o oja  (nelipsita oja) din gama Magic Effects-Fringe.  
Abia astept sa vad cum sunt.





  • De la Oriflame mi-am luat doar o cremă de ochi cu aloe vera din gama Love Nature si un farduleț trio care conține un roz si două nuanțe de gri.

Crema mi se pare super, iar fardul pot doar sa spun ca este cremos fiindca nu am realizat niciun machiaj cu el inca.



  • Fiindca am acces la catalogul Ladys, l-am rasfoit si am gasit o crema(minune-in mintea mea) cu efect de încălzire. Cum suna asta??? Pentru neamul meu de frigurosi suna wow. Evident ca am comandat-o.

Si... cand am primit-o, am desfacut-o rapid, nerăbdătoare, cu mari sperante. Vai, miroase a Bengay. Stiti crema, nu? :)))  Aia cu care se dadeau bătrânii pentru reumatism sau sportivii cand aveau probleme cu muschii. Sau noi, cand eram copii de generala cand nu aveam chef de ore, ungeam ceva prin clasa cu Bengay-ul. Clar nu se putea sta acolo fara sa iti curga lacrimile de la mirosul mentolat. :)) Scapam de ora respectiva, bucuria noastra.


Revenind la oile noastre, nu mi se pare ca are vreun efect. Adevărul este ca am încercat o singura data. Iar zilele astea am auzit ca trebuie sa freci zona pana intra in piele, nu cum am facut eu. Adica am aplicat crema pe picioare si am asteptat sa mi se încingă sangele. :)) O sa ii mai dau o sansa si revin cu o parere clara.


  • Intr-o zi cand mergeam la cursuri m-am intalnit cu o colega si i-a placut foarte tare creionul pe care il folosisem la ochi. I-am zis frumos ca e de la metrou si costa 2 lei, de la Ada, cunoasteti. :)) A rămas cu gura cascata. Firește, in secunda următoare ne indreptam spre metrou sa isi cumpere si ea creionul cu pricina. Căscând ochii pe acolo am vazut niste glossuri nude. Am cerut sa testez cateva, iar dupa vreo 3 produse, vanzatoarea a inceput sa isi dea ochii peste cap. De era pe comision sigur imi punea 10 in fata sa aleg. :)) Desi mi-au placut mai multe, m-am ales doar cu un lipgloss de la Essence. Nu am vrut sa o mai deranjez pe domnișoara vanzatoare si am plecat.


Ei, cam atât. Ati incercat vreun produs din cele despre care am vorbit mai sus?





2 comentarii:

  1. imi place oja de la avon, ii faina. doar ce-am primit si eu o comanda de la oriflame (dupa foarte mult timp fara). de la ladys nu m-am incumetat pana acum sa comand nimic. imi par produse slabe calitativ...
    http://paginidezisinoapte.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe... și eu am cam aceeași părere despre Ladys, dar e greu sa nu comand chiar nimic cand pun mana pe câte un catalog. Totuși, am primit câteva produse ok, la ce preț au. Pupici!

      Ștergere