"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Ape aromate

luni, 2 noiembrie 2015

Ape aromate



Bună, fetelor!
 Din când în când este indicat să mai luăm o pauza de la obiceiurile zilnice, de la lichidele pline de e-uri si sucurile acidulate care ne fac atât rău în timp.
Auzim peste tot ca zilnic trebuie sa consumăm minimum 2l de apa. Dar ce ne facem atunci cand suntem obișnuite cu sucuri, cu lichide pline de aromă?

   
Vin in ajutorul vostru si azi o să vă împărtăşesc câteva idei pentru apă aromată.
1. Apa cu mere şi scorțișoară.
Ați mâncat vreodată mere cu scorțișoară? Dacă da, atunci știți ce combinație tare este. Dacă nu, încercați.
Aveți nevoie de o carafa sau un recipient, 1l de apă, 1 măr și un baton de scorțișoară(1,5 lingurițe daca este la plic). Tăiați mărul feliuțe, adăugați scorțișoara si turnați apa peste. Va recomand sa o lăsați la frigider câteva ore înainte de a o consuma pentru ca este mai aromata. Puteti adauga si cuburi de gheață.

2. Apa cu castravete
 Aveti nevoie de o carafa, 1 l apa, 1 castravete. Spalati bine castravetele, apoi  feliați-l si puneți-l in carafa. La final adăugați apa. Puteti pune si lime sau menta, dupa gust.


3. Alte idei
Eu v-am dat doar două exemple, dar puteti face orice combinații vreti. Vă plac capsunele? Simplu: luați o mana de capsune, feliati, puneti apa si gata. Lasati peste noapte la frigider, iar dimineata răsfățați-va cu apa aromata. 

Aveti nevoie doar de puțină imaginatie. Puteti lua aceasta apa la munca, in parc, oriunde.
La orice amestec puteti adauga cateva frunzulițe de menta proaspătă pentru a-i da un efect răcoritor. De asemenea puteți adăuga și lămâie. Faceti orice combinatii pana le găsiți pe preferatele voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu