"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Magazinul pentru nunti si petreceri

miercuri, 28 octombrie 2015

Magazinul pentru nunti si petreceri

Buna, fetelor!
Azi vreau sa va vorbesc despre un site dragut  pe care l-am descoperit recent. Este vorba despre Aislestyle. Este un magazin online cu tinute pentru ocazii speciale: nunți, logodne, cocktailuri sau evenimente de seară.
Ce m-a uimit pe mine este ca pe site sunt foarte multe modele de rochii de mireasa, foarte frumoase, pentru toate gusturile, cred. 
De la rochii foarte largi, pana la cele mai multe. De la rochii cu trena pana la rochii vintage.
Categoria Vintage Wedding Dresses mi se pare foarte interesanta si are modele chiar frumoase. Cred ca unele rochii de acolo ar fi de impact in zilele noastre.
Gasiti si accesorii pentru miresici.
De asemenea, daca va pregatiti de nunta, gasiti diferite modele pentru rochiile doamnisoarelor de onoare. Va puteti alege culoarea si tipul rochiei, iar site-ul face selectia.
Eu am selectat Purple Bridesmaid Dresses si mai jos puteti vedea una dintre selectiile facute de site. 



 Exista o sectiune speciala, in caz ca exista si domnisorici de onoare.  Sunt multe modele, toate culorile, foarte frumoase pentru fetițe. Mie imi place modelul de aici.



O alta categorie de rochii de pe site este cea pentru cocktailuri. Am vazut multe modele foarte elegante. Rochii lungi sau scurte, cu paiete sau fara, toate au acel ceva.
Modelul de mai jos il puteti gasi aici.


 Ultima categorie, dar nu cea din urma, este cea a rochiilor de seara. Aceasta contine o gama variata de modele, toate culorile, pentru toate gusturile.
Rochia de aici mi se pare fenomenala.

În concluzie, cred ca pe Aisle Style îti poti gasi cu siguranță  o rochie  pentru un eveniment important pentru tine.



Un comentariu: