"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Haul octombrie

vineri, 23 octombrie 2015

Haul octombrie

Buna, fetelor!
In aceasta postare vreau sa va arat cate ceva din ce mi-am luat in luna octombrie. Am selectat si am facut poze doar la ce mi s-a parut mai important. Prin urmare nu va fi o postare foarte lunga.
Mi-am luat aceste mini-dulăpioare albastre din Auchan. Le folosesc pentru cosmetice, farduri, rimeluri, creioane etc. Mi se par foarte practice.


Am intrat si intr-un  Plafar si de acolo mi-am luat 3 plicuri cu argila de la Aslavital. In poza sunt doar doua fiindca unul l-am terminat. Folosesc argila in diferite combinatii, in masti pentru ten


La o vizita in DM am luat o folie de vitamine si mi-au placut, asa ca am revenit si am mai luat 3. Doua au mai ramas pentru poza.
Au un gust foarte bun si simt ca ma revitalizeaza.

Am intrat in New Yorker si mi-am luat 3 tricouri. Stiu ca este toamna,dar erau la reducere si in plus, imi plac tricourile lor. Sunt de o calitate foarta buna si sunt si dragute. 

Dupa ce am umblat prin tot Mega Mall-ul dupa ceva haine m-am intors cu aceasta pereche de jeans din Pull&Bear. Cred ca am intrat in toate magazinele si nu mi-a placut nicio pereche de pantaloni pana la asta.


Tot din Mega Mall, dar de data asta din Koton mi-am luat o vesta neagra. Mi se pare ca merge foarte bine cu un pulover mai gros sau peste un hanorac. Este foarte calduroasa, iar gluga cu blanita este foarte trendy.





Cam acestea au fost unele dintre cumparaturile mele mai importante din octombrie,
Voi ce ati luat in aceasta luna?







Un comentariu:

  1. Imi plac mult dulapioarele! Din pacate nu am Auchan in oras, dar parca le-am vazut si pe la Kaufland. Am vrut sa-mi achitionez si eu tot 2, dar m-am luat cu alte cumparaturi si am uitat de ele :(
    Sa le folosesti cu placere!

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere