"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Unghiute cu palmieri

miercuri, 12 august 2015

Unghiute cu palmieri




Este vara, este cald, iar aerul parca este irespirabil. Si fiindca vara inseamna mare, plaja, nisip, palmieri, azi o sa va prezint o manichiura cu palmieri care cred eu ca se potriveste perfect cu sezonul aceasta.

Pentru aceasta manichiura aveti nevoie de o baza, o oja alba si cateva colorate.
 Eu am ales culorile galben, roz, turcoaz, rosu si pentru desenarea palmierilor-negru. La final am aplicat un top-coat.
De asemenea aveti nevoie de cativa buretei pentru model. Puteti folosi unul de bucatarie taiat in bucatele mici. Functioneaza la fel de bine ca cele  special destinate unghiilor.
Incepeti prin aplicarea unei baze. Dupa ce se usuca aplicati un strat de oja alba. Unul singur este de ajuns fiindca peste el vom aplica celelalte culori.

Cu ajutorul unul buretel aplicati oja pe unghii prin apasare usoare. Pe o parte a buretelului aplicati oja galbena si apoi aplicati prin miscari usoare pe unghie. Veti obtine ceva asemanator ca in poza de mai jos.


Urmatorul pas este sa aplicam pe buretel oja roz(sau ce culoare alegeti voi). Nu aplicati peste oja galbena! Alegeti o alta parte sau un alt buretel. Apasati usor in continuarea ojei galbene. Nu va faceti grija daca dati cu oja pe langa unghii fiindca la final o vom indeparta cu un betisor imbibat in dizolvant.


 Acum luati oja turcoaz, aplicati din nou pe un buretel si colorati varful unghiei.




 Acum trebuie sa desenam palmierul cu atentie. A! Am aplicat si cativa stropi de oja rosie pentra a da senzatia de caldura, am uitat sa fac poza in momentul acela. Am procedat la fel:am aplicat putina oja rosie pe buretel si am apasat foarte usor pe unghii. 
Pentru palmier aveti nevoie de o pensula subtire, dar daca pensula ojei nu este lata va puteti descurca si cu ea. Desenati mai intai tulpina si baza, apoi crengutele. E foarte usor.


Acestea sunt ojele pe care le-am folosit eu.


Iar aici puteti vedea buretelul de bucatarie transformat in instrument pentru unghii. :))



Ultima poza este facuta la doua saptamani. Desi am spalat vase, am fost la piscina, oja nu a sarit, Se observa foarte clar unghia crescuta. Cred ca totul se datoreaza unui lac cu calciu de la Impala(parca asa se numeste firma). O sa mai fac cateva teste, iar daca banuiala se adevereste o sa revin cu un review. 



Cum vi se pare acest model?
XOXO, Sem!

2 comentarii:

  1. Foarte dragute unghiutele,pune toate culorile odata pe buretel,si aplica-le.Se aplica mai usor si se blendu-esc mai bine.Pupicei <3

    RăspundețiȘtergere