"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Shopping time

joi, 25 iunie 2015

Shopping time

Salutare!



Astazi vreau sa va povestesc ce am patit cu niste espadrile noi si cum m-am ales cu 3 perechi de tenisi, desi nu era in plan.

 Tocmai imi luasem niste espadrile de la depurtat. Le-am purtat prima oara in drum spre Auchan, la cumparaturi.

 Pe la jumatatea drumului au inceput sa imi faca niste bataturi cum nu am mai avut vreodata. Pur si simplu ma frigeau picioarele si deja imi daduse sangele, ce sa mai zic.
Imediat ce am ajuns in Auchan am luat de la farmacie niste plasturi, Compeed, dar tot nu a fost de ajuns, nu au facut fata la cate "gauri" capatasem, asa ca a fost nevoie sa imi iau ceva de incaltat ca doar nu ma intorceam acasa desculta. :))  Am intrat prin CCC si prin Deichmann, dar nu am gasit nimic sa se potriveasca si sa fie si cat de cat dragut. Asa ca am zis sa imi iau niste papuci din Auchan, decat sa dau niste bani aiurea pe ceva ce nu voi purta.  Dar am dat peste tenisii astia. Sunt si frumosi, si comozi si ieftini. Am dat in jur de 20-25 de lei pe ei. Planuiesc sa imi mai iau si alte culori. Cel putin astia nu imi fac bataturi. :))





In continuare m-am dus la sediul depurtat din Crangasi sa imi schimb espadrilele. Am tot cautat niste sandale de mi-a venit rau. Ce imi placea, nu exista numarul meu, iar ce se potrivea nu imi placea, tipic.
Pentru ca domnisoara vanzatoare a fost asa de amabila incat a tras oblonul desi era 19:30, iar eu inca nu ma hotarasem, m-am orientat rapid spre raftul cu tenisi si am ales rapid doua modele care mi s-au parut mai ok.
 Si uite asa am luat perechile de mai jos si nu regret deloc. Imi plac foarte mult. Sunt de la firma Cucu nu am auzit de ea, dar suna amuzant. Sa vedem cat vor rezista acum.
Am luat o pereche cu trandafiri, si una rosie cu floricele.
                                               

Si cei rosii:


                                        
       



Va plac noii mei tenisi? Voi ati cumparat incaltaminte de la depurtat?
XOXO, SEM!

5 comentarii:

  1. I feel you :)) Eu asa patesc la orice pantof. Azi am purtat niste de la CCC , mi-au facut bataturi pe talpi...ce sa zic , sunt o norocoasa:)) Foarte dragute perechile de tenisi :) Sa le porti sanatoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sa ii porti pe toti cu drag! arata tae simpatici, mai ales cei rosii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultima pereche imi place cel mai mult! Sa le porti cu placere!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Ultima pereche imi place cel mai mult! Sa le porti cu placere!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere