"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Ce filme vă recomand?

vineri, 5 iunie 2015

Ce filme vă recomand?

Hey!

Daca tot vine weekend-ul si avem mai mult timp liber, m-am gandit sa fac o categorie in care va povestesc despre filmele pe care le-am vazut si mi-au placut. Ma aflu de multe ori in situatia in care vreau sa vad un film frumos si sa stau mult timp sa caut, de multe ori chiar  renuntand. Pentru ca ma gandesc ca nu doar mie mi se intampla asta, vin cu cateva "review-uri" la filme.
In continuare va voi scrie despre 5 filme care mi-au placut foarte tare si pe care le-as viziona cu placere si a doua oara.


1. The Other Woman

Este un film foarte amuzant cu frumoasa Cameron Diaz. Aceasta afla ca iubitul ei este insurat si de aici porneste totul. O intalneste pe sotia acestuia si nu mai scapa de ea. Mai multe nu va spun pentru ca nu v-ati mai uita daca stiti ce se  intampla. Desi are o nota mica pe IMDB, 6, mie mi s-a parut un film bun, relaxant si cu siguranta l-as vedea si a doua oara. Mai jos va puteti uita la trailer sa vedeti daca este genul vostru si daca va atrage.







2. Seven years in Tibet


Un film cu frumosul Brad Pitt care ne introduce intr-o lume noua pentru cei mai multi dintre noi, fascinanta lume a Tibetului. Filmul este din 1997 si nu stiu cum de nu l-am vazut pana anul acesta. Nici macar nu auzisem de el. In film este vorba despre alpinistul Heinrich Harrer(Brad Pitt) care  este blocat in Tibet timp de 7 ani pentru ca incepe razboiul mondial si este arestat. Reuseste sa fuga si patrunde in orasul interzis strainilor, unde se imprieteneste cu Dalai Lama.

 Mi-a placut foarte tare pentru ca aduce in prim-plan o lume secreta, captivanta, cu obiceiuri si traditii specifice. Va recomand acest film si sunt convinsa ca o sa va placa la fel de mult.





3. Dying of the light



Este un film de anul trecut cu un actor formidabil: Nicolas Cage. Si mai este si filmat in Romania(printre alte tari). In film este vorba despre Evan Lake, agent CIA, care a fost captivat si torturat de Banir (parca asa se numea tipul rau). Dupa ce scapa de acolo, traieste toata viata cu dorinta de a se razbuna, Dupa mai multi ani, afla ascunzatoarea lui Banir si hotaraste sa mearga sa il omoare. In acelasi timp afla si ca sufera de o boala care il face sa nu se mai stapaneasca si sa uite detalii.
Mi-a placut pentru ca nu o lungeste ca alte filme si pentru ca are cadre din Bucuresti. Se vede podul de la Grozavesti, Carrefour Orhideea, nelipsita Casa Poporului, Centrul vechi si altele.  Deci, va invit cu drag sa il vizionati.




4. Kingsman: The Secret Service


Un film de anul trecut, cu Taron Egerton, un actor necunoscut pentru mine, dar frumusel foc (adica m-am uitat cu drag la film :D). O agentie de spionaj recruteaza cativa tineri, printre care si  pe Eggsy(Taron) pentru a lua locul unui agent care a murit. Un sarit-de-pe-fix se gandeste ca toate relele de pe Pamant sunt din cauza ca sunt prea multi oameni pe planeta si  decide sa ii mai rareasca. Acum e treaba agentiei si a lui Eggsy sa il opreasca. Cum? Uitati-va si o sa aflati. :D





5.  Focus (2015)



Focus este o comedie cu cateva influente spre drama. Actorul principal este nimeni altul decat  Will Smith, un maestru al inselaciunilor. Acesta o intalneste pe Jess (frumoasa Margot Robbie, care mi se pare ca seamana cu Laura Cosoi si putin cu Gina Pistol :D ) pe care o invata trucurile meseriei sale. Pentru ca se apropie ceva mai mult, Nicky (Will) decide sa se desparta. Dupa trei ani se intalnesc din nou la Buenos Aires.  Ce urmeaza, aflati daca vizionati filmul si trebuie sa il vedeti pentru ca este unul din filmele anului de neratat. :D





Daca va place acest gen de articol, astept comentariile voastre sa stiu daca mai scriu si o alta postare de acest fel. 




Daca v-a placut articolul, nu uitati sa ma urmariti prin GFC, sa imi dati un like sau un share!
XOXO,
SEM!

5 comentarii:

  1. Saptamana trecuta l-am vazut si mi-a placut mult, mult.:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca ma voi uita si eu la Focus , aud numai chestii bune despre el :D Si Age of Adeline mi se pare un film foarte bun pentru weekend :D

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte frumos Focus, uita-te! :*
    Am inceput sa vad Age of Adeline, dar am ramas fara curent si nu am apucat sa il termin, E pe lista. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. am vazut kingsman, l-am recomandat si eu!

    RăspundețiȘtergere