"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Cumparaturi de weekend

luni, 29 iunie 2015

Cumparaturi de weekend

Salut, gagici!

Weekendul acesta a trecut asa de repede incat nici nu l-am simtit(probabil pentru ca se apropie licenta, iar eu tot nu ma apuc serios de invatat). Am iesit pe afara putin  si bineinteles ca m-am intors cu cateva produse, ca deh... asa facem noi. :D Spunem ca doar iesim, eventual aruncam cate o privire  sa ne informam si imposibil sa nu punem mana pe ceva ce ne face cu ochiul, ca la final sa ajungem sa il cumparam. Cunoasteti situatia, nu?


Am intrat intr-un magazin sa iau cate ceva de mancare si stand la rand la casa mi-a sarit revista Avantaj in ochi. Am ramas surprinsa cand am vazut ca revista e 9 lei cu tot cu laptele reparator de la Gerocosen. Tocmai ma uitasem la raftul cu produse pentru protectie solara si vazusem laptele reparator dupa plaja undeva la pretul de 10 lei. Mi-am zis in gand ca fac o afacere si am cumparat-o. :)) 

Cand am ajuns acasa am mai gasit printre paginile revistei o mostra de benzi epilatoare de la Strep. Contine o banda normala si una mica pentru fata. Inca nu le-am folosit sa vad daca sunt bune, dar le vine lor randul. Tot in revista am mai gasit o mostra la un gel de dus de la Dove. 

 Eu zic ca am facut o afacere buna, avand in vedere ca m-am ales cu un lapte reparator, niste benzi epilatoare si mostra de dus.






Am zis sa ma ma pun la punct cu protectia solara si sa fiu pregatita pentru piscina/mare(bineinteles, dupa licenta, sa nu am remuscari dupa ca in loc sa invat am fost la plaja :)) )
Am luat doua spray-uri de la Nivea. Am avut si anul trecut spray-urile de la Nivea si mi-au placut, asa ca am ales aceleasi spray-uri. Am luat cu factor de protectie 20 pentru ca nu am pielea foarte alba.  Pentru ten am luat o cremuta cu factor de protectie ceva mai mare, 30. Ma deranjeaza putin mirosul ei cam tare, dar macar isi face treaba. Iar colectia e completata  de laptele reparator dupa plaja de la Gerovital din revista, :D

Am ajuns si in Ikea. Acolo mi-a sarit in ochi o cutiuta roz care continea niste plasturi de diferite marimi cu pisicute . Mi s-au parut  tare draguti, mai ales ca imi plac pisicile foarte mult, in special Jolie, pisi mea cea mai frumoasa. <3
            
     Jolica-maimutica:
  


Tot in weekend mi-am luat si cateva produse de make-up: un fard de ochi de la wykon, un fard solid, tot de la Wycon si un rimel de la Oriflame.






       Multumesc pentru vizita!
XOXO, SEM!



2 comentarii:

  1. Ai facut ceva cumparaturi :D , si mie imi plac plasturii de la ikea...numai ca nu se lipesc prea bine :( kiss

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce de cumparaturi...si eu am ceva cumparaturi de ceva timp dar n-am apucat sa fac articolul :))

    RăspundețiȘtergere