"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Crema de picioare

luni, 22 iunie 2015

Crema de picioare

Salut, gagici!
 

A venit vara si odata cu ea si caldura insuportabila care pe mine ma duce cu gandul doar la mare. Deja adorm cu gandul numai la plaja, la briza marii, la mirosul specific.
Si pentru ca vara corpul nostru transpira mai mult, inclusiv si picioarele noastre, deshidratandu-le,  azi va voi vorbi despre o crema pentru picioare.


Este vorba despre Feet Up Soothing Foot Cream de la Oriflame. 
 Este o crema calmanta si intens hidratanta, numai buna dupa o zi de stat in picioare sau de alergat dintr-un loc in altul. 
Ambalajul este foarte practic si nu curge din produs decat atat cat ai nevoie, spre diferenta de alte creme la care apesi putin si deja ai palma plina.

Imi place foarte mult ca imediat ce o aplic simt o senzatie de racorire. Textura este una tipica pentru o crema de picioare: grasa, dar intra imediat in piele. Este o combinatie intre crema si gel. Are o culoare albicioasa si un miros de flori de portocal si menta.
 Pentru ca zilele trecute m-am ales cu niste maini foarte uscate in urma curateniei si implicit a folosirii de chimicale, seara, inainte de culcare, am aplicat-o chiar si pe maini, iar a doua zi aveam maini catifelate si fine de ma mangaiam singura.  

Va recomand sa o folositi seara inainte de somn, ca sa isi faca efectul mai bine. Consider ca lucreaza foarte bine si sunt  sigura ca ati fi incantate de acest produs. 


Ati incercat acest produs? Ce alte produse pentru picioare folositi?

XOXO, SEM!      



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu