"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: 3 geluri de dus

miercuri, 17 iunie 2015

3 geluri de dus

Salutari!

Stiu ca multe dintre voi aveti cel putin  3 geluri de dus preferate si de cate ori faceti baie va ganditi pe care sa il folositi.
M-am gandit sa va prezint azi 3 geluri de dus pe care le am acum in baie, poate vedeti vreunul nou si va inspir in urmatoarea alegere.


Deci, sa incepem:

Incep cu unul din preferatele mele, un gel de dus de la Oriflame, din gama Nature Secrets. Este un gel exfoliant, contine mici granule exfoliante. Atunci cand alegem un gel de dus, stiu ca cele mai multe dintre noi o facem pentru miros, apoi ne uitam sa vedem ce si cum.
Acest gel are un parfum revigorant de menta si zmeura, care pur si simplu iti incanta mirosurile si te relaxeaza instant.
Vine intr-o sticluta de 250 de ml, iar dozarea se face in mod optim. Vi-l recomand cu drag!

Un alt gel de dus despre care am ales sa va vorbesc este unul de la Cien, in varianta XXL, pe care il gasiti in Lidl, la un pret foarte avantajos.
Am luat unul cu aroma de cocos si miroase bestial. Imi place ca face multa spuma, ca un spumant. Pun putin in cada si apoi dau drumul la apa si se umple de clabuci. :)) Are un miros subtil care persista si dupa baie. 


Gelurile de dus de la Yves Rocher nu cred ca mai au nevoie de vreo introducere,
Am ales unul cu miros de portocale, dupa ce m-am invartit pe lanag raft ceva vreme. Acest parfum persista pe piele si in baie mult timp dupa folosire. Daca va plac mirosurile mai tari, vi-l recomand.


Ati incercat vreun gel de dus din cele prezentate?
XOXO, 
SEM!





2 comentarii:

  1. pe primul nu l-am incercat, dar celelalte 2 sunt in stoc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac foarte mult gelurile de dus de la Lidl :) Ma uit ce produse au lidl-urile din strainatate si dabea astept sa vina si la noi <3

    RăspundețiȘtergere