"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Beauty tips

duminică, 24 mai 2015

Beauty tips

Hello there! 

In zilele noastre aproape nicio femeie nu iese din casa fara sa isi aplice un produs de infrumusetare.
Va prezint azi cateva trucuri la indemana oricui. 

1. Gheata


Ia cateva cuburi de gheata si pune-le intr-un prosop curat. Maseaza-ti tenul, printr-o miscare circulara. Fa acest lucru in fiecare seara pentru a preveni aparitia ridirilor si pentru a stimula circulatia sangelui.

2. Ceaiul

Aceasta bautura obisnuita poate avea efecte uimitoare pentru corpul nostru. Dupa ce folosesti pliculetele pentru ceai, nu le arunca. Amesteca un ou batut cu continutul pliculetelor de ceai si aplica rezultatul pe fata. Dupa 10 minute, curata cu apa calda.


3. Sarea


Ajuta la obtinerea unor talpi catifelate prin indepartarea celulelor moarte. Adauga sare si apa calda intr-un lighean si scufunda-ti picioarele. Dupa curatarea talpilor, limpezeste tot cu apa calda si sterge-te cu un prosop. Freaca zonele mai afectate  cu un burete, sau pila pentru talpi cu sare timp de 5 minute. La sfarsit aplica o crema hidratanta.

4. Drojdia


Drojdia previne acneea si reduce inflamatiile.
Foloseste doua linguri de drojdie in combinatie cu lapte cald si aplica pe fata amestecul. Dupa ce masca se usuca, limpezeste cu apa calduta.

5. Lingura

Pune doua linguri in congelator cateva ore. Scoate-le si pune-le in zona cu cearcane. Dupa indepartarea lor, maseaza zona din jurul ochilor cateva secunde. Vei observa ca cercurile negre pur si simplu dispar. 
                       Ati incercat vreunul din trucurile de mai sus?
Daca v-a placut articolul, nu uitati sa ma urmariti prin GFC, sa imi dati un like sau un share!
XOXO,
SEM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu