"" LifestyleSem.Blogspot.Ro: Piese esentiale pentru primavara-vara

vineri, 10 aprilie 2015

Piese esentiale pentru primavara-vara

Fetelor, m-am gandit sa fac o lista cu hainele si accesoriile care ar trebui sa se regaseasca si in dulapul nostru in acest sezon. M-am documentat riguros si am trecut la redactarea articolului.
Piesele de rezistenta sunt urmatoarele:


1. Sacoul boyfriend
Ultima scornitura a ultimilor ani, acest obiect vestimentar este inspirat din moda masculina. Sacoul este larg, comod, iar la umeri vine perfect pe silueta feminina. 
Sacoul boyfriend se impaca foarte bine cu jeansi skinny si colanti.

2. Denim
Piesele vestimentare din denim sunt si in acest sezon in voga. Au aparut din nou jachetele si salopetele in prim plan. Pot fi asortate foarte usor si sunt foarte comode.



3.Bluze, topuri, fuste, rochite in dungi                                                                                                     
Fie ca sunt orizontale sau verticale, subtiri sau groase, dungile nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta din acest sezon.

4. Dantela
Dantela este o tesatura foarte fina care ne ofera rafinament si feminitate. In ultimii ani a iesit din sfera rochiilor de seara, iar acum o intalnim si la tinutele de zi, oferindu-le  un aer usor boem si delicat.


5. Tinutele inflorate si colorate
Pentru ca primavara este anotimpul cand natura prinde culoare si tinutele noastre ar trebui sa fie din ce in ce mai vesele. 




                                                           



2 comentarii:

  1. CHiar am acea bluza in dungi, e minunata si se asorteaza usor cu aproape orice! Si salopetele din denim imi plac la nebunie, la fel si sacourile.

    Pupici ♡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fustita in dungi. Inca nu am apucat s-o port la cum e afara. :))
      Te pup!

      Ștergere